Ügyfélszolgálat: +36 (80) 496-034
E-mail: info@enterhod.hu
Főoldal >> Szolgáltatásaink >> Business

Business csomagunk egy szélessávú Internet szolgáltatás, amely a hagyományos DSL típusú hozzáférések alternatívája. A szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges vezetékes telefonvonal, előnye a kiépítés gyorsasága, technológiai függetlensége, illetve a felhasználható sávszélességek szimmetrikus kialakítása, mely megkönnyíti felhasználóinknak a nagy méretű fájlok küldését illetve feltöltését. A DSL típusú hozzáférésekkel ellentétben a feltöltés oldali torlódás esetén nem bénul meg a letöltés oldali kommunikáció. A Business szolgáltatás által biztosított sávszélességek tökéletesen alkalmasak az IP alapú telefonbeszélgetések továbbítására is, szimmetrikus kialakításának köszönhetően a beszédforgalmak sávszélesség igénye minden esetben biztosított.


A szolgáltatás létesítése kétféleképpen történhet: önálló vagy irodaházas formában.

Önálló formában minden épület saját antennát és mikrohullámú eszközt kap, míg irodaházas környezetben az épülettömb tetejére telepítünk egy nagy kapacitású mikrohullámú eszközt és az épületen belül lokális hálózati kábelezést alkalmazunk.


A szolgáltatás átadási interfész 10/100 Mbit Ethernet, amire közvetlenül kapcsolható egy számítógép vagy router alkalmazásával egy egész hálózat. Az Internethez való hozzáférés a DSL kapcsolatokhoz hasonlóan PPPoE (PPP over Ethernet) protokollon keresztül, név és jelszó alapú azonosítás után jön létre.

A Business szolgáltatáscsomag igénybevételének nem feltétele hűségidőszak vállalása, a szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés határozatlan időre szól.


Business üzleti csomag tartalmi elemei:

·        2-3-4-5 Mbps sávszélesség, több számítógép használata

·        Éves rendelkezésre állás 98%

·        10 db 50MB-os IMAP4 postafiók

·        100 Mb virtuális webszerver tárterület; 1 db domain havi fenntartása

·        1 db fix publikus IP cím igényelhető – 3 000 Ft+ÁFA havidíjjal

·        Kiegészítő VoiceNet csomag (VoIP) igénybevételének lehetősége
Értékesítő megkeresését várom
* Név
Cégnév/Intézmény neve
* E-mail cím
Telefon
Üzenet
 
Biztonsági kód
* biztonsági kód
 
EnterHód
Távközlési Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.
Telefon: +36 (30) 558-6616
E-mail: info@enterhod.hu
Cím:
6800 Hódmezővásárhely
Bajcsy-Zsilinszky utca 70.